محتوای این این لینک مقاله
در نتیجه، هر مولکول ساکارز توسط مولکول های آب احاطه شده و در محلول جذب می شود. هنگامی که آبنبات خارجی دانه های شکر به آب اضافه می شود، برخی از مولکول های ساکارز شروع به جدا شدن از یکدیگر می کنند زیرا به مولکول های آب جذب می شوند (شکل 3). هنگامی که مولکول های آب و ساکارز به هم نزدیک هستند، از طریق نیروهای بین مولکولی که مشابه نیروهای بین مولکولی بین مولکول های ساکارز هستند، برهم کنش می کنند. شما می خواهید این آب نبات ها را در یک لایه یا به صورت لایه ای بین ورقه های پوستی در یک ظرف دربسته در یخچال یا فریزر نگهداری کنید. کاغذ مومی خرید آبنبات خارجی ممکن است کار کند، اما می ترسم به آب نبات بچسبد و برداشتن آن دشوار باشد.
Jolly Rancher تعدادی فروشگاه در کلرادو، وایومینگ و نبراسکا افتتاح کرد و هم شکلات پنج سنتی و هم رول های دارچینی داغ عرضه کرد که بسیار محبوب شد. محبوبیت این آب نبات بود که Jolly Rancher را بر آن داشت تا خط تولید آب نبات های سخت خود را گسترش دهد. اگر آن را 40 تا 45 دقیقه بگذارید و هنوز سفت نشده باشد، مخلوط شکر به 300 درجه فارنهایت نرسیده است، به همین دلیل داشتن دماسنج آب نبات و اطمینان از دقیق بودن آن بسیار مهم است. اگر ابزار مناسب داشته باشید، آب نبات خرید آبنبات چوبی سخت درست می شود.
آب نبات سخت
هر عنصر نقش خاصی دارد مانند ساکارز که شیرینی و بافت می دهد و ماندگاری محصول را افزایش آبنبات چوبی می دهد. گلوکز مایع به جلوگیری انواع آبنبات خارجی از کریستال شدن ساکارز کمک می کند و به بافت محصول کمک می کند. طعم ها نقش مهمی دارند زیرا طعم مورد نظر را به HBC می دهند.
آیا می توان از این دسر در دستور پخت دسرهای دیگر استفاده کرد؟
همچنین ممکن است در حین پخت، نبات بسیار تیره شود، به خصوص اگر آن را در دمای بسیار بالا بپزید. یکی از روش های پوشاندن آب نبات این است که آن را در ظرفی درب دار گذاشته و پودر قند را اضافه کرده و خوب تکان دهید. در حالی که از قاشق برای خارج کردن بقیه آب نبات از قابلمه استفاده می کنید، آب نبات را لیس ندهید! هر چقدر هم که وسوسه انگیز باشد، به یاد داشته باشید که آب نبات در دمایی بالاتر از نقطه جوش آب پخته شده است. با هر دسته، باید شکر را قبل از ریختن آن روی سطح روغنی یا کاغذ روغنی، به سرعت خنک کنید. بله، رطوبت می تواند نقش مهمی در نحوه بیرون آمدن آب نبات پس از سرد شدن داشته باشد.
برای درست کردن آب نبات باید دما را بدانید
اگر می خواهید یک عنصر نمکی خوب به مربا اضافه کنید، روی پودینگ را با کمی نمک انواع آبنبات های خارجی کوشر مزه دار کنید تا کاملا خنک شود. این اجازه نمی دهد که نمک در خمیر خیس شود، خرید آبنبات چوبی بلکه روی آبنبات خارجی طعم باقی بماند. همانطور که قبلا ذکر شد، ظاهر دانه دانه پس از سرد شدن مخلوط کاملا طبیعی است.
درب بازکن بطری فلزی مینای سخت تخته هالووین اویجا
مخلوط شکر را در یک چهارم ظرف فر بریزید و بگذارید خودش را بگیرد. آن را به قطعات لقمه ای تقسیم کنید و پودر قند را اضافه کنید تا بپوشد. در دمای اتاق، فقط مقدار مشخصی شکر وجود دارد که آب می تواند آن را حل کند. به همین دلیل است که هنگام تهیه این شیرینی سخت باید شکر و آب را گرم کنیم. در سال 1996، Hershey’s به آب نبات های سخت با TasteTations که در طعم های مختلف از جمله نعناع، کارامل، فاج و شکلات عرضه می شود، منشعب شد. به هر دلیلی، TasteTations تنها یکی از لیست طولانی محصولات متوقف شده هرشی است.
دستور العمل های بیشتر برای درست کردن
تلاش بعدی من و واقعاً قصد دارم اول ورق ها را سفارش دهم، می روم سراغ چوب های نارنجی. فکر کنم از آلمان خریدم پس احتمالا باهاش آشنایی دارید. اینها به نوارهای بلند و نازک در حدود 2 اینچ در 1/2 اینچ بریده می آبنبات خارجی شوند و در شکلات تلخ فرو می روند. من فرض می کنم پرتقال شما از اسپانیا آمده است. تنها پرتقالی که قابل مقایسه است پرتقال عسلی است که طول عمر بسیار کمی دارد اما پختن با آن گناه است.
این لینک
ویکی پدیا